lördag 30 januari 2010

ÄNTLIGEN!

Äntligen ska jag starta en blogg! Det har jag funderat på minst ett år. Jag tycker det är så roligt att läsa andras bloggar, helst om stickning, att jag inte orkar skriva själv när jag har suttit och surfat runt x antal timmar.

Jag är heller inte särskilt aktiv på något sätt i detta j-a väder. Vart tog den globala uppvärmningen vägen? Jag vill absolut inte att vårt klimat ska ändras, men nu är jag trött på denna kyla och framförallt all snö. Det går inte att ta sej fram med rullstol på gator och trottoarer. Tack och lov har jag snälla vänner som handlar åt mej när jag inte kan eller orkar ta mej ut!
Idag har både min granne R och min kontaktman G oberoende av varandra varit och köpt mej värmeljus. På f.m kom R med 200 och på e.m kom G med ytterligare 200, så nu kan jag elda!
Själv satt jag hemma i värmen och stickade och tittade på slalom och störtlopp. Mycket skönt!

Jag tycker det är väldigt roligt med vinteridrott och nu är det ju bara 2 veckor kvar till OS. Jag längtar.
I förra veckan var jag och köpte (för mycket) garn, så jag kommer inte att bli arbetslös precis medans OS pågår. Jag ska ta bilder i morgon och visa.

Avslutningsvis tänkte jag dela med mej av nya bantningstips nu när alla tidningar är fulla med råd hur man ska bli av med alla kalorier man fick i sej vid jul. Dessa har jag däremot inte sett:

* Om du äter något, som ingen ser, innehåller det inga kalorier.
* Om du dricker en lågkaloridryck och äter en chokladkaka, kommer kalorierna i chokladen att kvittas mot lättdrycken.

Jag förstår att ni häpnar, så därför skriver jag bara 2 tips om dagen. Vad tror ni att ni får lära er i morgon?

3 kommentarer:

  1. Jag säger bara WOW! Äntligen ! Och så svimmade jag en smula... Ja du fattar va? Jag är helt enkelt glad över denna nya fantaastiska blogg som ploppat upp som en liten krokus ur myllan. Hoppas du får mersmak på skrivandet!

    SvaraRadera
  2. Faen vad kuuul!! Kommer bli min favvoblogg! kramis!

    SvaraRadera
  3. Grattis till bloggen! Du är jätteduktig, bilden med garnet i rullstolen var kul:)

    SvaraRadera