måndag 1 augusti 2011

Boktips


Jag har äntligen fått tillbaka lusten att läsa:)
Vad konstigt det kan bli när man kraschar rakt in i väggen.
Jag har läst i hela mitt liv och t.o.m jobbat i bokhandel och helt plötsligt kan man inte läsa en enda sida.

Nu har jag iaf börjat igen. Vi har en helt underbar bibliotikarie här. Hon fixar allt! Jag skriver listor på böcker jag vill, eller tror att jag vill, läsa och mailar upp till biblioteket, och sedan är det bara att ringa så kommer dom hem med böckerna. Även mamma gör likadant fastän hon har flyttat till Nässjö! " Vi tar med böcker till dej när vi åker till sta´n ", sa Monica. Tala om service!

Ovanstående bok har jag läst nu i helgen. Den kom redan 2007, men jag ligger ju lite efter. Jag har bara beställt lättlästa böcker och den här var verkligen lättläst och trevlig. MEN.....Vilket snopet slut! Precis som om pappret tog slut plötsligt. Det har retat mej hela da´n.

Är det någon av er som har läst den? Vad tyckte ni? Finns det någon fortsättning?

6 kommentarer:

 1. Hm, jag har läst den men minns faktiskt inte...det är ju bra, då kan jag läsa om den! :-)
  Har läst Bara vanligt vatten av samma författare, den gjorde nog större intryck för den minns jag! :-)

  SvaraRadera
 2. hörde den på talbok men minns att jag tyckte om den, minns inte att slutet var snöpligt, sen har jag för mig om att jag hörde små citroner gula av samma författare, också bra, nu lyssnar jag på en underbar bok, potensgivarna med karin brunk holmkvist

  SvaraRadera
 3. Jag har inte läst boken, men har samma eminenta bibliotekserviser. Har många kroniska sjukdomar och demensdiagnos sedan december förr året. Språket börjar ta stryk, men än så länge försöker jag t ex skriva kommentarer i bloggar!

  SvaraRadera
 4. Tack för ditt råd! Jag testar!

  SvaraRadera
 5. Tittar in till Dig och säger Hej. Hittade dig hos vimsiga mamman. Jag har inte själv någon blogg. Har tänkt starta upp en men har svårt att sitta någon längre stund vid datorn. Efter ett tag så snurrar det som attan framför ögonen och jag får hjärtklappning. Jag har MS, Fibromyalgi + artroser lite varstans i kroppen. Tycker om att handarbeta emellanåt. Började på en Stickad nalle till mitt yngsta barnbarn för länge sedan men den är inte klar ännu. Men någon gång ska den väl bli färdig. Jag tycker om att tova ullfigurer med en specialnål.
  Du får väldigt gjärna skriva till mig på min Mailadress om du vill. Den är:
  Maxelonia@yahoo.se
  Hälsningar
  Margit(maxelonia)

  SvaraRadera
 6. Hallå i stugan!
  Tack så jättemycket för att vi fick komma hem till dig och hälsa på er. Som jag skrev vid Renée är det ju så kul att få se allt ni bloggar om live och på köpet få två nya vänner.
  Resan upp till vårt övernattnings ställe gick bra och vi åkte nån liten liten grusväg en bit som var helt fantastiskt vacker med nån sjö bredvid, lite magiskt blev det faktiskt.
  Vi fick gå och fråga på ett gästgiveri om vägen när vi nästan var framme, men sen gick det på räls. Tur vi hade ficklampa med oss för vi hade en bra bit att gå i mörkret när vi kom fram o letat upp vår nyckel.
  Hoppas ni gör er storvinst snart så ni kommer över hit o hälsar på. Men tills det får jag försöka fota lite så ni får se lite mera från min ö.
  Ha det gott nu.

  SvaraRadera