onsdag 28 mars 2012

Boktips

Jag måste tipsa om denna sanslöst roliga bok
Jag har väldigt svårt för att läsa om eller se folk som gör bort sej, jag brukar skämmas och bli illröd i ansiktet, men fast jag var genomsvett av obehag var jag tvungen att läsa vidare. Igår skrattade jag så tårarna rann och jag såg inte ens att läsa. Tänk om man hade den fantasin! Rekommenderas varmt.

Vill också visa årets vårlåda

Bara gult och vitt. Jag tycker att dom här vita minipenséerna är underbara, dom är verkligen kritvita.

3 kommentarer:

 1. Åh, så fin vårlåda! Jag har börjat fundera på vad som ska landa i min stora kruka på balkongen, alltid trevligt vårtecken!

  SvaraRadera
 2. Oj, har du redan fixat lådan, jag har inte ens tänkt tanken ännu. Fast ska jag vara ärlig så är jag ju alltid så sen med det. I år var jag på handelsträdgården och betalade ett blomsterbud igår och tänk, då köpte vi sättpotatisen. Det var nog första gången vi fick de sorter vi ville, vi brukar ju köpa när vi ska sätta och då är det ju slut.

  Jag hade inte beställt så många härvor, men den andra ullen var ju slut och jag hade redan betalat så jag sa att hon kunde välja 2-trådigt och lägga ner för den penningen i ställe för att skicka tillbaka pengar, så jag fick några härvor mer på det sättet, de här var ju billigare än de andra, ja du förstår säkert vad jag menar. Men det gör ju inget, garn går ju åt förr eller senare, eller hur. :)
  Hoppas allt är bra med dig.
  Kram

  SvaraRadera