torsdag 16 december 2010

Flitens lampa lyser..............inte

Denna veckan har det inte blivit något gjort, för jag har varit så orolig för min älskade fästman.Tack och lov är han lite piggare igen!

Däremot blev det en del stickat under vinterstudion i helgen. I lördags snöade det utan uppehåll hela da´n. Då var det underbart att sitta inne med 15-20 tända ljus, en sjal över axlarna och en stickning och titta på skidåkning på både längden och tvären med och utan gevär.
Likadant var det idag när det var skidskytte, bara mycket kallare inomhus. Strömmen gick nämligen i hela kommunen plus grannkommuner precis när jag skulle tvätta håret! Även om det är mörkt vet jag ju var huvudet sitter, så jag började ändå. Jag har bara duschhjälp på måndagar och torsdagar och då måste jag naturligtvis passa på.
Strömmen var bara borta ca 10 minuter MEN det blev något fel på fjärrvärmen så precis när jag skulle skölja ur mitt balsam försvann varmvattnet. Att vatten kan bli så kallt!
Jag har ganska långt hår så det brukar ta lite tid att skölja, men idag slog jag hastighetsrekord!!! Hade det regnat ute och jag hade gått ut hade det säkert löddrat rätt rejält. Det kliar redan i hårbotten. Hoppas håret sitter kvar till måndag:)

Egentligen ska jag inte klaga på lite balsam, vaktmästare sa att en av frissorna hade ringt och sagt att hon skulle precis skölja ur en permanent. Hur det gick vet jag inte. Både värme och varmvatten var borta i ungefär 5 timmar. Då är det tur att skåpen är fyllda med ljus:)

4 kommentarer:

 1. Tänk om hennes hår brann upp... Jösses, jag hade nog dött om jag hade stått i duschen när det hände!

  SvaraRadera
 2. Ha ha.. TÄNK den där permanenten.. Den blev nog allt jäklans lockig!! Kanske till och med hårsäckarna krullade sig! Kram

  SvaraRadera
 3. Törs inte tänka på att inte ha varmvatten, eller ström. Hoppas inte permanentdamen blev som en pudel, eller nåt liknande.

  SvaraRadera
 4. Har också provat att inte få varmt vatten, men då far jäkeln i mig och jag skyndar på, lida får man göra sedan.
  Ha det gott!

  SvaraRadera