lördag 5 februari 2011

Melodifestival?

Är det någon mer än jag som har tröttnat på Melodifestivalen?
Jag måste faktiskt säga att jag tycker det var bättre förr när det bara var en tävling. Nu håller det på vecka efter vecka och i år har jag tröttnat innan det ens har börjat!
Tack och lov att jag är ensam och får bestämma vad jag vill se och höra.
Ursäkta om jag förstör spänningen, men jag vet redan vem som vinner, nämligen..........FEL LÅT! Iallafall om man ska tro kvällstidningarna i morgon. Det är ju också en tradition att det är krigsrubriker på löpsedlarna dagen efter att fel låt vann.

Jag ska istället ägna mej åt min favoritsport, skidskytte. Tävlingarna går i U.S.A. den här veckan och därför sänds det ikväll.
Ute är det kolsvart med blåst och regn, och här inne är ljusen tända, tevattnet snart varmt och stickningen framlagd och på TV kommer ett antal hurtbullar anstränga sej till det yttersta medan jag sitter i lugn och ro och tittar på. Kan det bli bättre?

5 kommentarer:

 1. Jag hoppar också över melodifestival...erna!
  Vi är på landet, TV-fri zon och det är knappast någon förlust!

  SvaraRadera
 2. Här hoppas det också över melodifestival-veckorna. Som tur är finns det ju annat att titta på. :-)

  SvaraRadera
 3. Jag bojkottar oxå MF. Som tur är så är Lillkillen hos sin moster ikväll, han vill se det. Men han vet ju inte hur bra MF kan vara.

  SvaraRadera
 4. Här blir det oxå annat på TV:n jag har oxå tröttnat på MF alltid fel låt som vinner:))

  Ha en fortsatt trevlig helg

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att Melodifestivalen är helt förstörd och enbart jobbig med alla delar och moment. Tror att de försöker härma sportvärlden, men det har inte förbättrat slutresultatet.

  SvaraRadera