torsdag 3 februari 2011

Vad har hänt?

Ingenting, absolut ingenting!!!!!

Jag skrev i början av december att jag hade drabbats av akut apati och där är jag kvar. Jag får absolut inget gjort. Naturligtvis stickar jag, men i övrigt händer noll.
Jag bara somnar så fort jag blinkar. Igår var det helt hopplöst, jag sov på toa, vid köksbordet och i hallen m.m. Det finns inga möjligheter att jag kan hålla mej vaken. Mycket irriterande!

Jag har läst några få bloggar men inte skrivit några kommentarer för jag har inte orkat logga in. Det låter inte klokt, men så är det. Jag tror inte jag har varit tröttare någon gång tidigare.
Vintern är ju ingen lämplig årstid om man sitter i rullstol, så därför är jag ju inte ute, men jag sover ju med fönstret öppet och borde få i mej lite syre iallafall. Tydligen räcker det inte.

Det enda jag orkar med är att va dagmamma åt dennne lille plutt när hans "mamma" måste åka hemifrån.


Buddha Bus!

Förhoppningsvis återkommer jag imorgon.

7 kommentarer:

 1. Åh, det låter tungt! Jag är ju i full fart men igår satt jag på sonens orkesterrepetition och somnade...väldigt konstig upplevelse, att bara domna bort. Måste vara jobbigt att ha det så hela tiden?!
  Hoppas du kan komma ur det, på något sätt.
  Gott att få låna en så söt kisse ibland, i alla fall!

  SvaraRadera
 2. Det där lät ju inte kul. Själv ligger jag nerbäddad med feber idag o har känt mig mellan 2 världar hela morgonen. Håller med Cecilia o säger att det kan inte vara kul att känna så här hela tiden.
  Hoppas du kommer tillbaka snart.

  SvaraRadera
 3. Åh han är så söt!! Lite kul att få vara kattvakt ändå?! Det är ju perfekt då du inte vill ha en egen kisse!! Tråkigt att du är trötter, men den lille kissen kanske piggar upp dig lite? Kram

  SvaraRadera
 4. Skönt att du får ha en gosig kisse ibland i alla fall. Men du, ska du inte ta ett blodvärde för tänk om det är nått sådant enkelt bara. För det där låter väldigt jobbigt.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Lyssna nu på Rosenvante! Ring farbror doktorn NU!

  SvaraRadera
 6. jag har nog undrat var du varit, vitaminer med en massa c vitamin tror jag du behöver och så choklad givetvis

  SvaraRadera
 7. Sök läkare om inte tröttheten ger med sig!

  SvaraRadera