söndag 8 maj 2011

Förklaring

Mitt förra inlägg skrev jag egentligen på torsdaskvällen men när jag skulle publicera det hände ingenting hur jag än försökte. Min "dataexpert" (Renée) lägger sej så tidigt så dit kunde jag inte ringa. Tillslut hade blodtrycket stigit till oanade höjder, så jag stängde av datorn innan det hände en olycka. Först tänkte jag åka ut och slänga idioten i soporna, men tack och lov lyckades jag behärska mej.
På fredagen kom Renée med sina "magic hands" och då fungerade allt som det skulle till slut. Utan henne skulle jag aldrig klara mej!

Idag skulle vi sitta ute och sticka men det blåste så garnet var på väg till nästa samhälle. Jag bad tjejerna från hemtjänsten gå till affären och köpa oss varsin glass istället. Även dom båda hann med en liten rast. Renée hade med sej både Gibson och Buddha ut och istället för glass började Buddha äta spindelnät! Han är allt lite knäpp den lille Buddha!

3 kommentarer:

 1. Knäpp men ack så söt!

  SvaraRadera
 2. Tur ni har varandra om jag förstår rätt.
  Men det har faktiskt varit lite knas på blogger den senaste tiden. Det är ju det ibland och man blir så jädrans arg för allt tar sån tid.

  SvaraRadera
 3. Va´skönt det låter, sitta och mysa i solen med en smaskig glass.

  SvaraRadera