fredag 6 maj 2011

Shopping

Idag har jag äntligen tagit mej i kragen och varit och handlat mat. Det är bland det tråkigaste jag vet, men nu var det nästan tomt i kylskåpet så jag var tvungen. Nästan precis innanför dörren stötte jag på ett par från Anneberg. Jag vet inte hur många gånger vi möttes, till slut bara skrattade vi. Under alla år har jag aldrig pratat så mycket med frun och ändå bor mannens bror i detta huset! Det är väl märkligt att det är lättare att prata med folk när man inte är på hemmaplan.

Jag måste tacka för att ni tror på mej när det gäller Ishbel. Tyvärr måste jag erkänna att för närvarande kan jag inte sticka något utan att det blir fel. Jag blir fullständigt rasande på mej själv när jag hela tiden får sticka lika mycket bakåt som framåt.


Jag tänkte sticka handdukar av Safrangarnet jag köpte nyligen, men redan tror jag att det är fel, så imorgon får jag börja om igen:(
Den lila lurviga sjalen stickar jag för tredje gången! Mönstret är faktiskt jättelätt, och ändå blir det fel.
Följande citat tror jag att jag har skrivit en gång tidigare men det stämmer på mej på pricken:

Min hjärna inte bara vandrar iväg - ibland kan den till och med lämna mej totalt!

4 kommentarer:

 1. Du, så där känner jag mig också ibland. Och vad jobbigt det är när hjärnan försvinner ;-)
  Ha en fortsatt skön fredag!!!

  SvaraRadera
 2. Ha ha.. Sant som det är sagt!

  SvaraRadera
 3. Så är det för mig också, man bli rädd.
  I morgon ska du se att det går bättre med stickandet.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Den försvinner nog inte, tar kanske bara lite semester... I morgon är en ny dag och då går det bra med mönstret. Ha en fin söndagkväll.

  SvaraRadera