torsdag 14 juli 2011

Jag ska bara........

Vadå kan man undra?
En sådan dag hade jag igår. Det enda jag hade på programmet var att sticka. Jag har börjat på ett par muddar till mamma. Hon säger varje dag att hon fryser, så jag tänkte sticka ganska långa muddar i Drops Alpacka. Det blev åtta varv!
Först skulle jag bara......ingenting faktiskt.

På f.m. kom min Oriflamebeställning.Den skulle jag packa upp först, tänkte jag. Det gjorde jag idag!

Jag tänkte faktiskt stryka lite. Det har jag inte gjort än!

Jag fick inte ens på mej kläderna, utan åkte runt i pyjamas (en gammal t-shirt och joggingbyxor). Det händer ganska ofta att jag är klädd så.

På kvällen lyssnade jag på fotbollen och då skulle jag skriva här, men se det tyckte inte Blogger, så inte ens det blev gjort.

Idag har det inte heller blivit några muddar. Däremot har jag stickat en del på min toastickning, för största delen av dagen har jag tillbringat där:(
Men, jag gläder mej iaf åt vädret. Det är mitt favoritväder idag. Regn, blåst, halvskumt och 12 grader varmt. Härligt!!!!!

5 kommentarer:

 1. Mysväder med andra ord!! Kram

  SvaraRadera
 2. Jag gillar nog lite varmare och klarare men som omväxling just nu är det här vädret väldigt skönt!
  Vissa dagar tycker jag är så där, man har fullt med planer och en del av dem kan till och med vara trevliga men så när dagen är slut är inget gjort. Man får säga som grannfrun här brukade säga om den odiskade disken: Jaja, det är i alla fall ingen som tar den ifrån mig! :-)

  SvaraRadera
 3. Vi brukar ju köra pyjamasklädsel på Vallgatan!

  SvaraRadera
 4. Passande klädsel när det är ruggväder ute när man kan vara inne och bara vara. Resan till Ullared och hem gick toppen hade bilen så knök full så det hade inte gått in en mista lilla grej till, inte bara ullaredsfynd fick några hyllor och 2 bord med från sonen oxå, hyllorna blir fina att ha garn i:)). Sköt om dej och ha det så bra. Kram

  SvaraRadera
 5. Lagom är bäst, inte över +20. Ja vissa kan inte få varmt nog, men jag tycker bäst om när man kan vara ute, utan att bli kokt.
  Vissa dagar är sega, och inte mycket blir gjort. Men det är ok.

  SvaraRadera