fredag 29 juli 2011

Trevligt besök

Igår fick vi, Renée och jag, besök av Rosenvante med man och hund. Hela veckan har jag kollat väderprognoser och alla har visat på regn. Därför var jag nästan säker på att det skulle bli uppehåll så vi kunde sitta ute. Jag fick rätt! Iaf nästan. Vi hann fika och prata lite innan vi fick flytta in. Nu blev det inte rabarberpaj eftersom gästerna inte kom förrän strax efter fem, utan detta:

Så nu vet ni reglerna. På förmiddagen fram till klockan 13.30 bjuder vi på havregrynsgröt, därefter blir det rabarberpaj eller liknande och efter klockan 17 blir det räkmacka. Men vilken tid det än blir är alla lika välkomna (fast helst inte på fm. Är det någon som absolut vill ha gröt går det bra även under resten av dagen:))

Vi hade iallafall väldigt trevligt. Precis som när Anta var här pratade vi oavbrutet i fyra timmar. Sedan var dom tvungna att åka och leta rätt på platsen där dom skulle övernatta. Det stället gick inte att få in på gps:en, så lite oroliga var dom allt. Förhoppningsvis kom dom rätt.

Varför går tiden så fort? Jag hade gärna fortsatt att umgås minst en vecka.

3 kommentarer:

  1. med en sån meny tror jag att jag vill komma hela dagen, börjar med gröten och tar räkmackan innan jag åker hem

    SvaraRadera
  2. Nästa gång jag kommer så tar jag hela menyn:))Kram

    SvaraRadera