måndag 11 juli 2011

Nuvarande toastickning

Detta är vad jag stickar på toa.

Handdukar i Safran från Drops. 100gr gick åt och mönstret kommer från en gammal "Kreativ Stickning". Jag tror den är från 2009.
Väldigt rolig och ett lätt mönster.
Den rosa tycker jag dock blev lite grillig, så den jag håller på med nu gör jag bara i blått och vitt. Det räcker ju med två färger eftersom den är mönstrad.

Igår hade Renée och jag ett väldigt trevligt besök av Anta.
Hon var på besök hos sin son som bor ca 3 mil härifrån och då kontaktade hon Renée och undrade om inte vi kunde träffas. Renée och jag var alldeles uppspelta innan hon kom.
Vilken rolig eftermiddag vi hade!
Renée hade bakat rabarberpaj och jag bidrog med kaffet och så fick vår gäst bära ut alltihop i trädgården.
Meningen var att vi skulle sticka och prata, men vi hann inte sticka eller fota, för vi pratade och pratade och helt plötsligt hade det gått fyra timmar och Anta var tvungen att åka igen.
Förmodligen kommer hon tillbaka till Småland i höst och då hoppas vi på en ny träff.

Tänk vad stickerskor är trevliga! Vi hade ju aldrig setts förut och ändå kändes det som vi var gamla bekanta. Så fort hon steg ur bilen var det som att trycka på en knapp och sedan var det inte en enda tyst sekund på hela eftermiddagen.

Är det någon annan av er som har vägarna förbi norra Småland vore det roligt om ni hörde av er. Vi kommer ju ingenstans. Renée är numera expert på rabarberpaj och jag har alltid kaffe hemma så vi är beredda;)

7 kommentarer:

 1. Vad fint mönster det var!! Kul att få besök och rabarberpaj och kaffe är ju inte dumt!!

  SvaraRadera
 2. Trevligt mönster men inte kan man väl använda dem till handdukar? Mer som dukar, tycker jag!

  SvaraRadera
 3. Den inbjudan ska jag spara, har ju inte så förskräckligt långt till er, ha det gott

  SvaraRadera
 4. Jättefint mönster. Tycker det liknar det jag gjorde babyfiltarna till Evelina förra sommaren.
  Låter ju jättemysigt med en bloggerske träff så där bara. Ska tänka på det om man har vägarna förbi i sommar, för jag gillar ju både rabarberpaj och kaffe också. :)

  SvaraRadera
 5. TACK för en super härlig eftermidda och gott fika visst hade vi det kanon, det var jätte roligt att träffa er jag hör av mej nästa gång jag kommer söderut för träffas måste vi ju bara göra igen.Kram

  SvaraRadera
 6. Vilken fin toaletthandduk! Tror jag ska göramig en också!

  SvaraRadera
 7. Jättefint mönster!!!

  sv. Anledningen till att jag stickar tröjan i akryl är att den lila färgen är fantastisk!! Har inte hittat någon liknande lila färg som jag fastnat för...

  SvaraRadera