måndag 12 september 2011

Har någon hällt sirap över mej?

Jag tror det faktiskt. Det blir absolut ingenting gjort. Förra veckan började jag piggna till och kände att energin äntligen var på väg tillbaka, men så hände den där fruktansvärda flygolyckan i Ryssland och sedan dess går all ork åt till att bara andas. Jag vet faktiskt inte varför jag har tagit det så hårt. Jag kände inte Stefan Liv personligen, ändå var det som om någon slog en klubba i huvudet på mej när jag hörde nyheten på radion.
Hoppas det lättar snart!

4 kommentarer:

 1. Nu när höstmörkret kommer, och regnet är det fler som blir sega. Den boken du hade läst läste jag också när den kom. Författarens sista bok tycker jag däremot inte om, i gränslandet mellan liv och död. Hoppas dagen idag blir ok!

  SvaraRadera
 2. Nej så trist att du känner dig så. Igårkvälls fick du mig att skratta så jag låg dubbel över tangenterna, önskar jag hade haft nått sådant att bjuda tillbaka men just nu fungerar hjärnan så långsamt och jag är bara koncentrerad på att bli klar i tid.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag blev också helt förstörd när jag fick höra enyheten. Känner honon inte heller, men han berörde ändå! Kram

  SvaraRadera
 4. Det känns mest som om hela jag är gjord av sirap...hela tiden en lista så lång som min arm på saker som ska göras och inget blir gjort...

  SvaraRadera