måndag 19 september 2011

Mer garn

Eftersom alla säger att det ska bli en lika kall och snörik vinter som den förra var och att snön kommer den 24 oktober, tog jag färdtjänst till garnaffären i fredags. Nu var jag ju inte utan innan precis, men är det något man inte kan få för mycket av är det väl garn;)
Expediten berättade om en kompis som faktiskt var värre än mej. Hon hade räknat alla nystan och upptäckte att hon hade över 1000 stycken! Alla hade hon ju köpt för att hon tyckte dom var fina, och nu låg dom nerpackade. Då fick hon en jättebra idé (tyckte hon). Hon tömde hela bokhyllan och packade alla böcker i kassar och ställde in i garderoben, och sedan la hon dit sitt garn istället. Hennes man blev inte lika glad när han kom hem. Han är lärare och behövde använda en del av böckerna i sitt jobb. Hur dom löste det vet jag inte, men det var säkert finare med en bokhylla full med garn.

Närmast kameran är lite mer bomullsgarn till disktrasor och ev. fler handdukar.
Sedan köpte jag två olika grå nystan Moa "fårskinnsgarn" från Järbo. Nästa är ett isländskt ullgarn som dom sålde ut för 20 kr. p.g.a. felleverans. Det blev ett antal sådana i vitt, grått och vinrött. Så fick ett nystan raggsocksgarn följa med också för att det skulle bli en stämpel till och 100 kronor i rabatt.
Överst ligger tre nystan Qualitas som jag skickade efter från Agnetas vävbod.
Renée skulle beställa och då var jag ju tvungen att passa på. Hon tar bara 24 kronor för det garnet och Renée hade sett det för 50 kronor på mässan hon var i våras. Jag kan verkligen rekommendera hennes webbshop.

3 kommentarer:

 1. qualitas eller vad det strumpgarnet heter är så himla underbart!!!!
  http://4.bp.blogspot.com/-WrhSIg6H_1o/TmX1YgUxpXI/AAAAAAAAAV8/8kKCcmXz9vM/s1600/IMG_1250.JPG

  visst är det fint?:)
  Ha det fint

  SvaraRadera
 2. Snygga garner du har köpt helt rätt garn kan man inte få för mycket av. Jag kommer ev neråt vecka 44 när det är höstlov allt beror på sonen och hans sambo om dom kan ta emot oss då det är jag och yngsta sonen som tänkt åka ner. Hör av mej närmare när allt är klappat och klart åker jag ner så kommer jag absolut ner till er oxå. Kram

  SvaraRadera
 3. Lite lager inför vintern verkar klokt! ;-)

  SvaraRadera