söndag 15 januari 2012

Fler FO

Jag vet inte vad som hände igår, men plötsligt började texten dyka upp lite hipp som happ. Blogger blev nog chockad av att jag helt plötsligt skrev igen ;)
Jag försöker visa resten nu:

Detta är "lövsjalen" jag stickade i garnet jag köpte av "Tant Kofta". Det blev en minisjal. Jag råkade tappa ett omslag och trots att jag stickade baklänges fick jag ingen ordning på mönstret. Inget gör mej så arg som "döda" ting som jäklas med mej, så istället för att klippa sönder hela sjalen maskade jag av. Den går att använda ändå.

Detta underbara garn skickade jag efter från YlloTyll när Drops hade rea på alla Alpackagarn. Mönstret hittade jag för längesen i garnaffären i Nässjö. Det passade mina händer utmärkt eftersom man stickade 3 räta och 1 avig Ibland har jag svårt att sticka avigt. Tanken var att jag skulle sticka en helt vanlig halsduk, men så gav jag mej  "Sticka halsdukar, kragar , snibbar"! av Ann-Mari Nilsson i julklapp och då blev det såhär istället:

Tack vare att jag stickade ihop den räckte garnet även till ett par långa muddar. Renée ställde upp som modell


Denna ska jag sticka fler av, även i tunnare garn. Det var en jätterolig stickning och garnet var underbart.
Nu börjar det strula igen så jag återkommer imorgon.

3 kommentarer:

 1. Trist med sjalen men tur att den är så stor att den går att använda.
  Kragen var smart och snygg.
  Du får träna lite med bloggen så den inte behöver bete sig så här för dig.

  SvaraRadera
 2. Tycker du stickat en underbar sjal! Troligen är det bara du som ser vad det är som inte stämmer...men ändå, jag förstår att du maskade av, man känner sig så maktlös när det inte rättar till sig!
  Snygg krage, ser härligt varm ut!

  SvaraRadera
 3. den ska jag också göra, jättebra idé! har redan börjat, faktiskt ...

  många hälsningar och tack från
  eva

  SvaraRadera