torsdag 26 januari 2012

Vad ska jag göra nu?

Idag har vi haft vårt lilla stickcafé igen. Det var lika trevligt som vanligt :) Jag blev äntligen klar med tossorna.I morgon ska jag bara sy ihop och tova dom. Det gick åt nästan 10 nystan Drops Alaska, därför passade jag på att städa i min " ullgarnsfåtölj " igår och när jag ändå var igång sorterade jag om även i " garnsängen ". Mycket trevligt!!! Men, vad ska jag sticka nu? Tyvärr fick jag ingen inspiration alls.
Jag får väl sätta mej i morgon och kolla i alla mina stickböcker och pärmar och se om det är något som ropar på mej. Jag ska sticka en ny disktrasa, men den får bli toastickning. Hittar jag inget får jag väl fortsätta sticka tossor så länge. Vi ska vara med på en hantverksmässa i Pilaboparken i juni, och då tänkte jag ha med lite tossor bl.a.

3 kommentarer:

 1. Härligt att höra nåt från dej (er) där nere kolaa runt på internet Garnstudion har hur mycket som helst, du hittar säkert nåt att sticka. Sköt om dej och hälsa Renée Kram till er båda

  SvaraRadera
 2. Ibland blir det bara stopp här också och då blir det vantar, inte förvånande eller hur? :) Men annars tycker jag att jag har hur många idéer som helst, det är bara tiden som saknas. Nu verkar det fungera igen med min dator, startade om den bara. Det borde jag ju fattat för längesedan att man börjar med det.
  Hoppas du hittar nått att göra.
  Kram
  Ps, hälsa upp till Renée ds

  SvaraRadera
 3. Nå? Har du hittat något?
  Jag försöker med att virka tvättlapp i fastmaskor för första gången för att bli av med några bomullsgarnsrester. Vet inte om det kan fungera, dvs. om man får tvålen att löddra med den, om det känns bra. Men testa kan man ju ...

  Många hälsningar från Skåne
  Eva

  SvaraRadera