torsdag 19 januari 2012

Stickcafé

Vi har ett väldigt praktiskt och litet "stickcafé".
Oftast är vi bara 3 personer, Renée, hennes mamma och jag. Vi är nästan alltid hos mej, utom när det är sommar och vi kan sitta ute, då brukar vi ta våra elrullstolar och åka upp till Renées föräldrar. Dom har en så bra plats i trädgården där det finns både sol (till dom andra) och skugga (till mej). Det är inte alls långt dit vilket är väldigt praktiskt för min del om jag måste gå på toa. Då blir det gasen i botten nerför backen och sedan är jag hemma.
Tyvärr bor ju Renée på andra våningen, och någon hiss finns inte här i huset, annars hade det varit roligt att byta miljö ibland.

Igår hade vi så roligt så all min trötthet försvann. När jag väl kom ihåg att jag skulle lägga mej, blev jag sittande på toa till klockan TRE inatt. Idag var jag inte så pigg precis. Renée hade inte heller kunnat sova p.g.a värk, när jag la mej satt hon i sitt kök och stickade!

Vi är väldigt tacksamma att vi har fått pension!!!
Nu får det snart bli sängen.

3 kommentarer:

 1. Det är tur att ni har varandra och att ni bor så nära varandra också. Jag ler bara när jag läser om hur kul ni har. Det förvånar mig inte ett dugg nämligen att ni har kul. Kan bara tänka mig hur ni sitter o pratar och pratar.
  Trist att kvällen slöt som den gjorde för er båda. Hoppas morgondagen blir bättre.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så skönt det lät med sommar och sol och skugga...nu längtar man!
  Synd att det blev vaknatt för er båda, hoppas nästa natt blev blev bättre!

  SvaraRadera
 3. precis lagom storlek på stickcafe, va fin koftasjalen blev

  SvaraRadera