onsdag 19 maj 2010

I´ve got mail

Tack, ni som kommenterat mitt förra inlägg! Eftersom även ni tyckte det var helknäppa regler behöver jag ju inte tro att det är jag som är gnällig och otacksam. Finns det något som "alla", som inte är berörda, har en åsikt om, så är det ju den att vi måste väl vara sååå tacksamma för all hjälp, stöd och inte minst bidrag som bara ramlar över oss utan att vi ber om det ens?!

Nåväl,idag fick jag ett mail från en reporter på en lokaltidning som hade "ramlat" över min blogg. Hon undrade om jag ville ställa upp på en intervju om färdtjänsten. Det har varit så många klagomål på hur dåligt den fungerar ända sedan de bytte system för några år sedan. Jag tänker faktiskt ställa upp på det. Hon skrev att jag gärna fick va anonym, men det behöver jag inte va, bara jag slipper bli fotad.
Jag hade tänkt leta rätt på någon ansvarig på landstinget idag för att be om en förklaring, men jag har inte orkat. Klockan va 3.45 innan jag kom ifrån toa i natt, så jag har inte orkat något mer än att andas. Nu får dom läsa i tidningen istället om inte reporten kontaktar ansvariga för en kommentar.

Detta har tyvärr blivit en riktig gnäll-blogg, men får jag bara sova någon gång och det ordnar sej med pappa och min anhörig som jag är psykolog åt mår bättre och det ordnar sej för mamma och.......... ska jag ta tag i mitt liv igen.

8 kommentarer:

 1. Men så bra att du får yttra dig i tidningen. Hoppas det leder vidare till nått bra också.
  Sen tycker jag inte det är gnäll utan fakta du ger oss.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad kul!!! Det bara betyder ju att det är skitbra att blogga:-)!!! Kram

  SvaraRadera
 3. Gnällblogg!!! Va fan det kvittar väl! Jag tycker att det är bra att du spyr ur dig lite skit så du mår lite bättre! Blogga är ju att skriva om vad man själv vill och tycker. Är man gnällig så är man ju gnällig eller hur!! Gnäll på!!!

  SvaraRadera
 4. Ibland måste man få gnälla lite!

  Så kul att du gillade mina små ängla-stickmarkörer. Maila mig din adress till sus33@spray.se så skall jag ordna några små änglar åt dej.

  Kram och ha det bra!

  SvaraRadera
 5. Roligt att du har hittat till min blogg!

  Vilket bök för dig för att ta dig någonstans. Som icke rullstolsburen tänker man ju inte på sådant. Frihet måste man ha vare sig man kan gå eller ej. Du ska ju också kunna få göra spontana resor och ibland som du skriver kan man ju inte boka långt innan. Bra med reportern, hoppas att det ger resultat! Kram Stina

  SvaraRadera
 6. Hoppas tidningsartikeln ger resultat!

  SvaraRadera
 7. Upp till kamp gnälliga kvinna och gör din röst hörd, Kram på dig

  SvaraRadera
 8. Håller med de tidigare komentarerna !
  Tycker att det är helt OK att "gnälla" när det inte funkar som det ska,vi har alla rättigheter!
  Det där med att man ska va så jäkla tacksam för "alla" bidrag man får...hm! undra om dom e avundsjuka??? dessa uttalanden får stå för dom som inget begriper.
  Jag brukar säga att dom får gärna byta,men då ska dom ta min värk oxå !

  Hoppas det blev bra m reportaget !
  Nä stå på dej och gnäll för dina rättigheter!

  SvaraRadera