tisdag 26 oktober 2010

Lugn dag

I natt har det varit frost, så någon mer översvämmning har det inte blivit tack och lov!

Idag hade jag sovmorgon till 8.30. Eftersom det är måndag fick jag hjälp av hemtjänsten med dusch och hårtvätt. Egentligen klarar jag det själv, men jag behöver hjälp att förflytta mej och så hjälper dom mej med att tvätta och smörja mina fötter.
Vilken tur jag har att jag bor i Sverige där man kan få den hjälp man behöver! Här i Nässjö kommun kallas det omvårdnad och är helt gratis. Numera klagar jag aldrig på skatterna eftersom jag vet vad dom används till, iaf en del.

Medan jag satt i duschen diskade snälla A och bäddade rent.Sedan hjälpte hon mej med att smörja ryggen och fötterna och plocka iordning, så jag kunde bara sätta mej med kaffe och tidning och njuta.
Men lite ansträngande var det nog, för när jag sedan gick på toa somnade jag direkt och sov en hel timma! Jag blir inte ens förvånad längre;)

Vi tittade även på mitt sår, och äntligen börjar det bli bättre!!!! Det finns nog hopp ändå.

I eftermiddag har det blivit lite stickat, och sedan fastnade jag som vanligt på HJ:s spelklubb med Mahjong och lite andra spel. En bra dag!

4 kommentarer:

 1. Ja, det är lätt att gnälla om man inte vet vart pengarna går. Men ibland går de till konstiga saker tycker nog vi här på ön.
  Hoppas natten varit bra o du fått sova ordentligt.

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att såret har blivit bättre! Kram på dig!!

  SvaraRadera
 3. nu är verkligen vintern på gång, vi hade -5 i morse

  SvaraRadera
 4. Goda nyheter att såret börjar bli bättre!

  SvaraRadera