måndag 18 oktober 2010

Lycklig!

Idag har det varit en bra dag. Jag kom äntligen iväg till tandläkaren efter att ha ringt återbud alldeles för många gånger. Det är nog ca två år sedan jag var där och jag hade INGA hål. Hade jag bara kunnat stå upp hade jag slängt mej om halsen på (den stackars) tandläkaren. Att man aldrig lär sej att inte oroa sej i förskott!
Jag tog med en av mina toastickningar, en svart halsduk i Ping-Pong. Det går åt två nystan och jag hade gjort halva. Eftersom jag kom i så god tid hann jag sticka ganska mycket, så på hemvägen fortsatte jag och helt plötsligt var den klar.

Annars stickar jag nästan bara tovade tossor. Det är perfekt att ha på toa. Förra veckan levererade jag ett par lila och svarta och nu har jag gjort ett par vinröda. Jag har inte fotat för jag har ju visat ganska många innan.

Jag har börjat på en sjal också i Crisp. Jag stickade en sådan för ett par år sedan och hon som beställde den är så nöjd, så jag tänkte göra fler till försäljning. Men ibland är det enklaste mönster för komplicerat Det är bara räta maskor med ökningar i sidorna och i mitten vartannat varv, och jag stickade flitigt på vårt stickcafé förra veckan, men när jag skulle fortsätta upptäckte jag att jag har ökat olika. Det var 5! maskor mer på ena sidan om mitten, så det är bara att riva upp och börja om. Tydligen kan jag inte sticka och prata samtidigt längre.

Denna perfekta dag slutade med att jag vann 20 kronor på Keno!

2 kommentarer:

  1. Vilken tur dag du haft.Jag har inte samma tur som du,jag har tappat en bit av en gammal fyllning så det lär väl tandläkaren se när jag ska dit i nästa vecka. Så jag får väl ta stora plånboken med mej:)). Ha det så bra och sköt om dej.

    SvaraRadera
  2. Grattis till 0 hål, och vinsten på Keno.

    SvaraRadera