torsdag 28 oktober 2010

Upprepning

Jag vet att jag har skrivit om mitt dåliga minne tidigare, men jag kan inte låta bli att berätta om hur illa det är och att jag faktiskt inte är ensam;)

Sedan ett par tre år kommer hemtjänsten varje morgon och tar på mej stödstrumpor och varje kväll kommer dom och tar av dom.

Egentligen ska dom komma strax efter sju och väcka mej, men nu när det är så mörkt somnade jag om innan dom hade hunnit ut genom dörren, så därför har jag ändrat så att mobilen ringer halv 9 och så kommer dom klockan 10 istället. Jag är ju faktiskt "sjukpensionär" och har oftast inga tider att passa. Dessutom är ju sängen som skönast på morgonen.

Pga mitt sår har jag sedan drygt två månader bara strumpa på andra benet, men den ska ju på iaf.
På fredagar har jag alltid tvättstugan på eftermiddagen och nu sedan det blev flyktingförläggning i huset vill jag inte sätta ut tvättkorgen förrän mitt pass börjar, så därför kommer hemtjänsten tillbaka efter matleveransen och hjälper mej.

Förra fredagen när dom kom (den ena var hos mej på morgonen) skulle jag va snäll och be att dom drog fram min strumpa (dom ändrar sej alltid lite på da´n) när dom ändå var här så slapp dom komma på min eftermiddagstid.
Hur förvånad tror ni jag blev när jag upptäckte att jag ingen strumpa hade!!!??
Det hade vi glömt båda två.

Ikväll var det tvärtom, och det var inte samma tjej som kom. Jag satt som vanligt på toa så hon drog ner mina persienner och kom in och virade om min onda fot. Jag har fruset om fötterna idag så jag hade tjocka sockar på mej, men då var jag jättevarm så en stund efter att hon hade åkt skulle jag ta av sockan på den "friska" foten. Vad tror ni att jag upptäckte? Jo, naturligtvis hade vi glömt ta av stödstrumpan! Jag trodde jag såg i syne. Det var bara att ringa efter dom igen.

Kan det va något i luften här, eller vad är det frågan om? Att jag är mer än lovligt förvirrad vet jag, men nu var det ju två personer till inblandade och dom är yngre än jag.
Jag tror jag ska ringa milö-och hälsa i morgon och be att dom tar prov på luften och vattnet;)

4 kommentarer:

 1. Låter som det vore en god idé att ringa. :)

  SvaraRadera
 2. Vem vet vad som finns i luften, eller är det kanske mörkertiden? Kanske ni får skriva en kom-ihåg-lista. Det är ju bra att du kan ringa och dom kommer extra, bra kommun du bor i . Trevlig fredag med stödstrumpor.

  SvaraRadera
 3. Ha ha.. Det smittar vet du! Stor kram

  SvaraRadera
 4. Så kul att du är med i min utlottning! Och jag har inte glömt att skicka svensk beskrivning på handledsvärmarna... det kommer snart!!

  Kram skogsflickan

  SvaraRadera