fredag 12 februari 2010

Mer snö!!!!!!!

Jag tror jag blir galen :( ! Nu är det full snöstorm igen. När tar detta slut och framförallt, när kommer all denna snö att försvinna? Jag behöver ju inte gå ut eller åka till något arbete ( tack och lov! ), men det skulle faktiskt va roligt att ta en tur med Permobilen och andas lite frisk luft. Får väl hoppas att det är snöfritt till midsommar ;).

Å andra sidan har jag ju gott om garn och värmeljus och vinter OS är det ju på tv nästan dygnt runt, så det går ju faktiskt ingen nöd på mej. Dessutom ska min granne R åka till en jättebra garnaffär i morgon och handla även åt mej. Jag behöver snart en större lägenhet för att få plats med alla mina garner. Tänk att ha ett " garnrum " med hyllor utmed väggarna fulla med garn! Vilken dröm. Bara kunna gå runt och klappa lite här och där! Drömvinsten på Lotto är visst uppe i 180 miljoner?!, och det blir nog jag som vinner det i morgon. Det är ju en så´n fantasisumma så man skulle väl aldrig fatta att man har så mycket pengar.
De flesta som får frågan vad de skulle göra om de vann mycket svarar ju att de skulle resa. Jag vill inte åka någonstans (kan inte heller). Det absolut första jag skulle göra vore att ringa till F.K. och be att dom strök mej från alla bidrag och ersättningar jag får nu. Vilken känsla det skulle va!!! Tänk att slippa skicka in alla dessa papper ( med kopia ) flera gånger om året antingen det är någon förändring eller inte, och att få va helt oberoende och inte leva på andra. Underbart!!!!!
Ekonomiskt menar jag. Jag är ju faktiskt beroende av hemtjänsten, men dom är så snälla så det kan jag stå ut med.

Nu måste jag gå och lägga mej om jag ska orka sporta i morgon, så jag avslutar med dagens groda:

Pengar och lön är inte allt. det finns ju pension också.

4 kommentarer:

 1. Vinner du så tänk på din snälla granne Renée...

  SvaraRadera
 2. Snart får du ju besök av din levande bruksanvisning också;-)

  SvaraRadera
 3. Hmm, du...jag jobbar ju i hemtjänsten. Skulle ju kunna ha aktivitet med dig så kan vi sticka ikapp liksom. Eller så har kapplöpning till garnaffären när det blir bart. Synd bara om jag måste kunffa dig i stolen för då kommer att vinna varje gång...om jag inte backar förstås.
  Visst är det tur att ingen kan ta drömmarna ifrån en?
  Ha en trevlig solig OS-söndag, kram/ Cristina

  SvaraRadera
 4. Haha. Jag kan lugna dej med att jag har en permobil, så jag kör själv.Men det hade varit trevligt att träffas. Tyvärr vann jag inte denna helgen, men nästa?????

  SvaraRadera