fredag 5 februari 2010

Tekniska problem

Igår var det inte mycket som fungerade, varken tekniken eller min hjärna. Därför vågade jag inte skriva något blogginlägg. Risken fanns att hela blogger hade pajat.

Det började med att jag inte ens kom in på min blogg! Varför vet jag fortfarande inte.Det stod att jag hade uppgivet fel adress. När jag bad om hjälp fick jag ett mail till just den adressen dom sa va fel?! Förklara det den som kan. Där skyller jag på tekniken!

Efter en dag när allt jag tog i eller åkte förbi ramlade åt alla håll , (helst längst in under möbler och skåp) skulle jag logga in på banken. TRE gånger skrev jag fel kod, och se´n var kortet låst.
Som en förmildrande omständighet kan jag säga att jag håller på att byta bank och dessutom har jag bara en liten rest minne kvar, men man tycker ju att jag borde fatta efter två fel att det var extra viktigt att jag kollade noga. Men icke! Jag stängde av datorn och löste korsord istället. Konstigt nog gick varken pennan eller pappret sönder:).

Denna dagen har fungerat någolunda (hittills är väl bäst att säga). Allt ramlar fortfarande, men det är jag så van vid att jag inte ens svär varje gång

Jag har stickat två halsdukar till, men jag vågar inte ta fram min kamera idag heller. Jag tänkte visa min toa kompis också. Vi är väldigt lika och eftersom jag inte vill va med på kort får ni se honom imorgon.

Nu kommer dom två sista bantningstipsen.Jag har fått dom av min kompis GS. Vi har följt dom till punkt och pricka, men tyvärr har vi inte gått ner något. Kan det va oss det är fel på?????

* Mat med samma färg har samma kalori-innehåll (t.ex. tomater och jordgubbssylt, champinjoner och vit choklad).

* Mat som är frusen innehåller inte kalorier, eftersom kalorier är en värmeenhet.

2 kommentarer:

  1. Mmmm chokladdoppade champinjoner mums!

    SvaraRadera
  2. Ja du, detta med att grejer bara flyger iväg känner jag till. Man blir helt enkelt galen eller hur!!!

    SvaraRadera