måndag 1 februari 2010

Seg dag

Denna dagen i mitt liv har gått i ultrarapid. Ingenting har blivit gjort , förutom en halsduk till (på toa naturligtvis). Jag stickar i Järbos Ping-Pong 10 maskor på stickor nr:12, så det tar inte lång tid precis. Det går åt 2 nystan. Jag har inte en aning om hur många sådana jag har stickat, men så länge det finns folk som vill ha fortsätter jag. Ska försöka komma ihåg att ta ett kort på de 3 senaste innan jag lämnar dom vidare. Tyvärr tror jag att jag har spolat ner mitt minne i toalettstolen, för länge se`n faktiskt, för det finns bara en liten rest kvar som aktiveras ibland. Det är nog tur att jag så ogärna lämnar min lägenhet, för vem vet om jag inte hittar hem en dag!
Och det är tur att jag bara åker färdtjänst nu för tiden. Dom brukar komma ihåg var dom hämtade mej, eller oftast oss, för min granne Vimsiga mamman och jag åker ofta tillsammans. Hon sitter också i rullstol och när vi kommer till stan hör man nästan att larmet går-" Akta er, nu är virrpannorna från Anneberg här igen" :). Vi är lika förvirrade båda två och brukar roa personalen i dom butiker vi besöker med diverse knäppa frågor och kommentarer. Men det bjuder vi gärna på.

Nu ska jag försöka komma i säng för i morgon f.m kommer hemtjänsten och städar. Men innan jag säger god natt kommer det två bantningstips till:

*Ju mer du göder dem , som du har omkring dej till vardags, desto smalare verkar du själv.


*Mat (t.ex. popcorn, chips, jordnötter, läsk , smågodis) som intas när man ser på film, video eller lyssnar på musik, innehåller inga kalorier, eftersom den inte intas som mat eller föda, utan som en del av underhållningen.

2 kommentarer:

  1. Underhållning smakar extra gott:)

    SvaraRadera
  2. Virrpannan hälsar att man kanske kunde köpa ett USB-minne och ha i fickan? Nu är du med på min lista!!!

    SvaraRadera