söndag 7 februari 2010

Samma problem

Här är dom senaste halsdukarna och min dubbelgångare. Vi har precis samma ansiktsuttryck efter ett par timmar på toa, jag alltså. Han sitter ju där hela tiden ,stackarn.

Min dator lever helt sitt eget liv så i morgon ska jag ringa efter "datadoktorn". Han gör tack och lov hembesök, annars hade jag fått vänta till midsommar. Förhoppningsvis är snön borta då.

Jag får ju en del hjälp av hemtjänsten bl.a. med bäddning. Dom kommer ca kl. 10. Idag vaknade jag av att båda två stod och ropade på mej och jag sov som en gris (se bild:) ). Då har dom både ringt på och knackat på min sovrumsdörr och jag har inget hört. Undrar hur länge jag hade kunnat sova egentligen? Jag är så otroligt trött. Igår somnade jag flera gånger vid köksbordet när jag läste tidningen. Hoppas att ingen gick förbi och såg mej. Jag bor ju i en marklägenhet närmast dörren upp till andra våningen, så förmodligen blev jag nog sedd. Men det bjuder jag på för jag kan inte hålla emot.

Idag har det inte blivit så mycket gjort. Jag har stickat färdigt ytterligare en halsduk ( nu är jag trött på dom, så jag har lagt upp till en mössa i stället) och rensat lite bland alla papper som dräller överallt. Skulle det inte bli ett papperslöst samhälle när alla använder dator? Jag tycker att det har blivit precis tvärtom. På något sätt förökar dom sej. Lägger man två papper på ett ställe är det minst fem nästa gång! Hur går det till??? Något att fundera på om man inte kan sova (ni alltså, för jag har ju inga problem med det, som sagt) ;).

2 kommentarer:

  1. Hej
    Kul att träffas, dina bantningsråd är ju precis vad jag behöver. passar mig perfekt också. Gillar skarpt dina toahalsdukar, kom gärna tebax

    SvaraRadera
  2. Hej. Välkommen till bloggvärlden.

    SvaraRadera