torsdag 11 februari 2010

Tillbaka

Nu har äntligen min dator kommit hem från doktorn! Tala om att få abstinens av att inte ha någon dator. Jag vet inte hur många gånger jag har åkt in till sovrummet för att hämta datorn så att jag kan läsa alla era trevliga bloggar. Två dagar var jag utan och jag har varit alldeles vilsen.
Men jag har fått lite ordning på alla papper som har legat i högen-" det gör jag se´n"- och även högen med korsord har minskat. Det skulle nog inte skada att ha en datorfri dag i veckan, men jag har tyvärr ingen självdiciplin.

Jag har inte stickat mer än några varv på mössan. Jag får så ont i mina leder när det är så här kallt, just nu -15,4, och jag ska ju sitta framför tv:n i 2 veckor och titta på OS och då ska jag sticka. Jag skulle tittat in i garnaffären i går när jag var i sta´n, men sitter man i rullstol åker man inte en meter mer än nödvändigt denna vinter. Jag skulle bara in och handla mat och även om Nässjö inte är särskilt stort blev det för långt emellan butikerna. Nu har jag ju ett ganska stort lager så jag är ju inte utan precis, men det är ju så roligt att kolla om det har kommit något nytt.

Nu när mina bantningstips är slut ,tänkte jag att ni skulle få ta del av lite annan " klokskap". Jag köpte för många år sedan två böcker med samlade grodblad. Sådant är bland det roligaste jag vet att läsa. Hoppas ni tycker det också!
Här är dagens:

Ingenting allvarligt kan egentligen drabba en människa som har humor!

3 kommentarer:

 1. Humor är verklig styrka! Tack för Din kommentar!

  SvaraRadera
 2. Bra grodblad:)

  Så du ska sticka OS? Verkar kul men jag blir så stressad av projekt där man ska göra något på en bestämd tid, men kommer nog kolla lite ändå.. fast invigningen kl 3 inatt hoppar jag över och imorgon ska vi ut så..

  SvaraRadera
 3. Vilken tur att du e tillbaka lilla dator! Annars hade nog Nettan fått ett bryt förstår du... Fast å andra sidan kunde du väl stänga av dig en gång i veckan så hon får gjort lite...;-)

  SvaraRadera