onsdag 3 februari 2010

Något piggare


Nu har jag laddat upp med en kopp Lingonlängtan, mycket gott thé, så idag orkar jag skriva igen.Igår fanns ingen kraft till något annat än att andas. Jag blir snart galen på det här förb. vädret. Jag har så ont överallt och inte kommer jag ut heller. Den enda friska luft jag får är när jag sover. Jag sover alltid med öppet fönster, oavsett hur kallt det är. Ju kallare desto bättre! Sängen står så att jag har huvudet ca 30cm från fönstret. Jag stänger dörren,av med värmen och så upp med fönstret. Jag har inget duntäcke och bara en gammal t-shirt på mej och ändå blir jag kokhet. Mycket märkligt eftersom jag fryser fruktansvärt på dagarna. Hemtjänsten brukar värma sina händer på mina ben när dom kommer och tar på mej stödstrumporna, och jag tycker det är jätteskönt att bli lite svalare. Det hade ju varit bättre om det hade varit tvärtom.

Igår tog jag faktiskt kort på mina "toa halsdukar". Meningen var att bilden skulle sitta här, men jag vet inte hur jag flyttar den och min datorexpert sover. Färgerna är inte särskilt bra, men det svart/vita garnet har jag skickat efter från USA och dom andra två är Järbos Ping-Pong.

Nu blir det två bantningstips till, och sedan säger jag god natt!

*Kakbitar och småkakor innehåller inget fett ifall de bryts sönder och äts upp bit för bit, eftersom fettet förångas när kakan bryts sönder.

*Allt sim slickas från knivar, slickepottar eller skedar medan du lagar mat innehåller inga kalorier, eftersom det är ett led i matlagningsprocessen.

3 kommentarer:

 1. Fina halsdukar med goa färger!

  jag vet inte hur man får in bilden inuti texten i Bloggerinlägget, men jag kom på ett sätt jag har provat förut..

  man lägger in sina bilder först i ett album på http://photobucket.com så har man de också sparade nånstans om man vill.. sen får man upp alternativ ovanför bilden i albumet ..

  man klickar på 'share' ovanför önskad bild man laddat in, sedan på 'Get link code' och det kommer upp 'HTML for websites & blogs' och du kan välja full storlek (Full size), eller liten bild thumbnail..

  Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Att Monica du är en riktig dataexpert! Anette du e la för go! Bra skrivet, du har blivit en riktig super-duper-bloggare på kort tid!

  SvaraRadera
 3. Kul att du hittade till min blogg!
  Gillar dina bantningstips :-)

  SvaraRadera