onsdag 10 mars 2010

StickcaféIgår hade vi stickcafé här.Till vänster sitter Reneé , som bor i detta huset och till höger en "gammal" annebergare som jag bodde granne med när jag var liten.Hon har nyss flyttat tillbaka efter ca 40 år. det var verkligen kul att träffas igen. Hon var lika pratglad som R. och jag ;) så vi pratade och stickade i 5 timmar. Tänka vad tiden går fort när man har roligt!

Idag har jag varit i stan och handlat för första gången på 4 veckor! Äntligen kan man ta sej fram i rullstol och utan att frysa ihjäl. Jag har ju snälla vänner som har handlat åt mej, men det är ju roligt att titta själv också. Bl.a. köpte jag ljus både till våren och även till jul;)! Jag tänkte börja lägga upp ett lager jul saker nu, så slipper jag ju åka och trängas i december, för det är inte roligt. Smart, eller hur?

Jag åker ju färdtjänst och när jag skulle åka ur bilen vid affären upptäckte jag att chauffören inte hade spänt fast mej! När jag påpekade det svarade han bara att så blev det idag! Jäkla idiot, rent ut sagt. Det är absolut förbjudet faktiskt. Medans jag väntade på hemresa ringde jag och anmälde honom. Man är ju väldigt utsatt när man sitter i rullstol och inte kan gå, och då ska man väl kunna lita på att man inte far iväg i färdtjänstbilen vid en panik bromsning t.ex.
Det var inte samma förare när jag skulle åka hem tack och lov. Jag hade lämnat en kasse kvar i butiken som jag bad att chauffören skulle hämta medan jag åkte in i bilen. När han kom tillbaka höll han upp en kasse och frågade om den var min? Nej, sa jag ganska förskräckt. han blev lika förvånad och vände för att gå tillbaka in igen. Då kom ägaren farande och skrek - " Varför tar du mina varor"? Hon förföljde honom och upprepade samma fråga hela tiden. Jag sjönk djupare ner i min rullstol och var väldigt glad att hon inte såg mej!!!! Hon kunde ju trott att jag hade lurat honom att den var min. Jag kom i allafall välbehållen hem igen, tack och lov!

5 kommentarer:

 1. Det är synd att dom som läser inte kan höra dig berätta detta med kassen för det blir ju roligare "live" så att säga!

  Och hur ser jag ut på dessa bilder då? Nästa gång är det du som får va med på bild, BASTA!!! ;-)

  SvaraRadera
 2. Det var du som ville att jag skulle fota!!!!! Jag är aldrig med på kort, som du mycket väl vet!

  SvaraRadera
 3. Gud så mysigt att träffas och sticka som ni gjorde och vilken jäkla idiot till chaufför. sen var jag ju tvungen att läsa kommentarerna och jag tror nog ingen av er behöver skämmas på bild,Må gott

  SvaraRadera
 4. Ha ha ha... Jag skulle velat se dig där! Stackars chaffis. ha ha ha

  SvaraRadera
 5. Vilken penibel situation, Anette! Fick du dina grejor då?

  Tack för din gulliga kommentar om mina stickmarkörer! Du är välkommen att beställa när du vill :)

  SvaraRadera