lördag 27 mars 2010

JAG VANN!........

.....80 kronor på Joker ihop med min granne;) Det blir inte några hus av den summan, men man får ju va glad för det lilla, eller hur? Jag säger som Renée´s pappa: Man får va tacksam att man får va tacksam!

Den granne jag spelar Lotto ihop med gör världens godaste köttbullar, och idag kom hon med detta:)

Jag köper färs och lämnar hos henne och sedan får jag tillbaka allt färdigt. Visst har jag snälla grannar:)!!!!!!

Denna dagen har jag tillbringat i pyjamas (igen), men jag har iaf stickat färdigt ytterligare ett par mörkgrå tossor, sytt ihop mössan jag stickade i alpacka och börjat på ett par strumpor i Opal.Jag vann det garnet+stickor och mönster på en blogg i höstas. Tyvärr kommer jag inte just nu ihåg namnet på den. Jag tror inte att jag någonsin har stickat sockar så därför tänkte jag att jag skulle hinna till hälen innan nästa stickcafé, som förhoppningsvis blir nästa vecka. Annars kan jag fråga granne K. som också är jätteduktig på handarbete.
Så är det nämligen i detta huset,att vi ställer upp och hjälper varandra efter bästa förmåga. "Vårt" hus ligger lite vid sidan av dom andra , så vi är som en egen liten by här. Huset innehåller 11 lägenheter och enda nackdelen är att det inte finns hiss. Det är ju bara två våningar, men jag kommer ju inte ens upp för en hög trottoarkant, så det är helt uteslutet att jag kan hälsa på Renée t.ex. Jag var inne på att be brandkåren komma hit och öva på evakuering av handikappad och hissa upp mej, men vid närmare eftertanke har jag lagt den planen åt sidan. K´s måg är brandman, så vi tänkte be honom, men jag bor ju mitt i samhället och det skulle nog bli världens folksamling. Så roligt ska vi inte ha!!!!!

6 kommentarer:

 1. Vilken granne du har. Blir riktigt avis faktiskt.
  Tänk om du vunnit de 214 miljonerna, då kunde du själv satt in hiss i huset. Hoppas den som vann var i behov av pengarna för då känns det roligare.
  Vi får fortsätta drömma om storvinsten.

  SvaraRadera
 2. Det var ingen som vann så vi har chansen än!

  SvaraRadera
 3. Grattis, blir det tårtkalas och köttbullesmörgåsar nu?

  SvaraRadera
 4. Grattis till vinsten! Men den största vinsten är nog en vän som är så go och lagar köttbullar:)

  SvaraRadera
 5. Jag hade missat att vinsten hade gått ut, men jag vinner gärna nästa vecka för minimum är ju 50 miljoner, och det räcker;)

  SvaraRadera
 6. Du har fått en award av mig, kolla min blogg!!

  SvaraRadera