lördag 24 april 2010

GULD !!!!!!!!!

Rättvisan segrade. HV71 vann elitserien. Dom har ju legat etta i elitserien ända sedan starten i höstas, så det var ju inte mer än rätt att dom vann. Det kommer att bli väldigt tomt nu när säsongen är slut, helst efter finalserien med match varannan dag. Men tiden går ju så fort, så snart är det dax igen.

Jag har drabbats av, vad jag först trodde, en fruktansvärd vårtrötthet. Men efter gårdagen vet jag inte vad det egentligen är för årstid;) Ibland sken solen från en klarblå himmel och det var alldeles vindstilla sedan började det storma, hagla, regna och snöa. För att på kvällen avsluta med ett fruktansvärt snöande och åska! När jag la mej var det minusgrader och stjärnklart, så snön låg kvar idag på morgonen.
Renée var här med sin stickning på kvällen och som vi pratar hörde vi inte åskan, men den hade slagit ut alla TV-apparater på hela ålderdomshemmet!
Aprilväder är ju en sak, men detta var väl överdrivet iaf.

Jag stickade klart hälen på min strumpa + lite till, men jag håller även på med ett beställt par tossor i storlek 44, så strumporna får vänta. Jag ska ju ha dom själv.

Nu ska jag försöka komma i säng snart så jag är pigg i morgon, för då ska Renée och jag åka ut med våra rullar på blomspaning.

5 kommentarer:

 1. Hoppas vädret blir fint så ni kommer iväg på blomspan.
  Här var vädret underbart igår och just nu är det sol ute. Vi dividerar om vi ska göra utflyckt eller inte, får se vad det blir.
  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 2. Blomspan lät underbart, själv sitter jag på jobbet och har gjort så hela helgen så här blir det knappt syre

  SvaraRadera
 3. Grattis till hoxkey-guldet!
  Baktus-sjalen är vad du gör den till. Om du har 100 g garn, ökar du tills det är 50 g kvar, då minskar du. Jag tror att ca 100 g är lagom till en sjal, eller det är vad jag har testat hittills..Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Om man säger så här... KAOS i jkpg inatt! Jag hörde nog hela kvällen sången "Håve sjuttiett spelar bäst ändå, vi sjunger HÅÅÅÅVEEE HÅÅÅVEEE, vi sjunger, HÅÅÅVEE.. HÅÅVEE SJUTTIETT!!" Höll på att gå ner till grannen och be dem byta skiva... ha ha

  SvaraRadera
 5. Åskan? Det var som sjutton! I april?
  Anette, mönster på Ishbel är på engelska men man stickar enligt mönster som är lätt att förstå :)
  Ha det så bra!

  SvaraRadera