måndag 12 april 2010

Dopad krokusTror ni att mina krokus är genmanipulerade eller är dom kanske EU-anpassade?

För två veckor sedan såg min låda ut så här! Den stackars trädgårdsmästaren har ju försvunnit bland blommor och blad, men det är ju fint och det kommer fortfarande knoppar.
Jag börjar ändå bli sugen på något nytt. I Nässjö är det "torgdag" varje torsdag, och så här års blommar hela torget. Det finns även mycket frukt och grönsaker,kläder,ost bröd och en massa annat. Om det går som jag vill, ska jag ta en tur dit på torsdag. Jag har inte varit där sedan förra sommaren. Först regnade det hela tiden och sedan kom ju snön, men skiner solen är det en upplevelse att se alla blommor. Jag har fått beställning på ett par tossor till, och trots att jag har fåtöljen nästan full med ullgarn fattas just det som "kunden" ville ha. Det gäller att inte köpa alla färger på en gång, så man får besöka "himmelriket" även om det finns för mycket hemma redan;).

7 kommentarer:

 1. Undrar vad du vattnar den lådan med??? Fint är det i alla fall.
  Håller tummarna för dig att det blir fint väder så du kan komma iväg på torsdag. Jag vågar inte sätta in foten i garnaffären, går utanför några gånger varje vecka och sucktar. Men jag får fortfarande mer garn in än jag gör av med och jag har snart ingen ledig plats kvar att lägga det på. Fast det är ett glatt bekymmer i alla fall.

  SvaraRadera
 2. En sådan blomsterprakt! Underbart att sådant kan komma ur små torra lökar...
  Det är konstigt det där med garn; hur mycket man än har så saknas det ändå alltid förr eller senare något...
  I går ledde sonen mig med fast hand förbi garnaffären, jag fick knappt titta i fönstret, ens. Han gjorde ju HELT rätt! :-)

  SvaraRadera
 3. Du har en underbart vacker låda.Man blir glad när man ser den.Du kanske har en hemlig trollformel :)Visst är det härligt det där med GARN.Även om man har en massa garn hemma så saknas det alltd en viktig färg.Jag har väldigt svårt att motstå garnköp,som tur är så sätter pengabörsen stopp för utsvävningar,men det är svårt :)Jag hjälper till på ett stickcafé varje vecka,mitt bland en massa härliga nystan.
  Önskar dej en fortsatt trevlig dag.

  SvaraRadera
 4. Håller alltid fast vid att för mycket garn kan man inte ha, vilken blomlåda! du har gröna fingrar

  SvaraRadera
 5. Wow, vad ger du dina blommor?! Tack för din fina kommentar. Det värmer i själen.

  SvaraRadera
 6. Vad härligt med din vårliga blomlåda. Hos mej har snön precis försvunnit på rabatten som ligger i söderläge. Jag ser pärlhyacinterna sticka upp sina blad lite försiktigt. Nu längtar jag verkligen efter blommor och blader...

  SvaraRadera
 7. HAHA!!JIsses vilka krokusar ,säkert genmanipulerade,haha..Fin sida du har !=)

  SvaraRadera